Projectinformatie

Verkoop Wim Stuursma Makelaardij
Kruisstraat 2A
Borger
Telefoon 0599 - 23 66 66
info@wimstuursma.nl
Opdrachtgever WVG Ontwikkeling, Meppel
Architect Martini, Groningen
Aannemer Gebroeders Benus, Musselkanaal
Soort Verkoop
Verkoopprijs Vanaf € 239.000,00 v.o.n.
Facebookpagina

Borger – Kerspel – verkocht

    

Aan het Kerspel in Borger heeft WVG Ontwikkeling uit Meppel 10 woningen ontwikkeld. De verkoop is gestart bij Stuursma Makelaardij. Er is veel belangstelling, alle woningen op één na zijn verkocht.

Levensloop:
Tot in lengte van jaren wonen dat kan in de levensloopwoningen. De 4 geschakelde woningen hebben standaard, naast een ruime woonkamer met open keuken, een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping kunnen optioneel 2 slaapkamers worden gemaakt. De hoekwoningen hebben naast een berging ook een carport. Met zonnepanelen op het dak, kunststof kozijnen en op de begane grond standaard vloerverwarming, woon je heerlijk duurzaam en comfortabel.
Verkoopprijs voor een levensloopwoning vanaf € 269.000,– v.o.n.

Tweekapper
De 6 twee onder één kapwoningen zijn heerlijk ruim. Standaard worden de huizen voorzien van kunststof kozijnen, vloerverwarming op de begane grond en
PV -panelen op het dak. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk wonen voor een verrassende verkoopprijs van € 239.000,– v.o.n.
Een garage, berging, carport bijbouwen is mogelijk Bovendien zijn er tal van andere opties. Denk bijvoorbeeld aan het verlengen van de woonkamer met 1.20 of 2.40 m of meer slaapkamers.

Benieuwd naar dit plan? Wacht niet te lang. Stuursma informeert je graag over alle mogelijkheden.

Als alles volgens plan verloopt starten we maart/april 2019 met de bouw.