Projectinformatie

Verkoop Oosting Makelaars
Kruisstraat 5
9411 PD BEILEN
Telefoon 0593 - 522 245
info@oostingmakelaarsbeilen.nl
Opdrachtgever WVG Ontwikkeling BV, Meppel
Architect Daad Architecten, Beilen
Aannemer Ter Steege, Hardenberg
Soort Verkoop
Verkoopprijs vanaf € 340.000,- v.o.n.
Facebookpagina

Beilen-Groene Brink – bouw fase 2 gestart (nog enkele te koop)

 

 

WVG Ontwikkeling realiseert aan de Groene Brink 25 koopwoningen, een ideale thuishaven voor een ieder die kwalitatief hoogstaand wonen in het centrum van Beilen op prijs stelt. Een groot aantal huizen grenst met de achtertuin aan een prachtige groene zone.

De Groene Brink bestaat uit 6 twee onder één kapwoningen, 2 blokjes van 4 woningen onder één kap, een blokje van 8 woningen onder één kap en een blokje van 3 woningen onder één kap. Alle woningen zijn klaar voor de toekomst. Ze worden voorzien van een innovatief warmtepompsysteem dat zijn warmte haalt uit de buitenlucht middels een kloeke schoorsteen op het dak.

De woningen in fase 1 zijn klaar en opgeleverd. De nieuwe bewoners kunnen aan de slag.

Fase 2 is in verkoop en de bouw is gestart. In deze fase zijn nog 4 royale twee onder één kapwoningen te koop, alle andere huizen zijn verkocht. De uitgebreide verkoopbrochure van de tweekappers is verkrijgbaar bij Oosting Makelaars.

Verkoopprijzen voor een twee onder één kap vanaf € 340.000,- v.o.n. In fase 1 geeft de drie onder één kap een goed beeld hoe de twee onder één kap er uit zal zien.