Projectinformatie

Verkoop Van Dorsten Makelaars
meppel@vandorsten.nl
Telefoon 0522 - 25 22 00
Opdrachtgever WVG Ontwikkeling
Architect BDG, Zwolle
Soort Verkoop
Verkoopprijs vanaf circa € 179.000,- v.o.n.

Meppel-Nieuwveenselanden (Broeklanden)

Nieuwveenselanden, een gloednieuwe woonbuurt tussen Nijeveen en Meppel. In deelplan Broeklanden ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel koopwoningen voor starters en gezinnen, een deelbuurt met een eigen karakter, met aandacht voor architectuur. Nieuwveenselanden is een heerlijke wijk om te wonen. Ruim, groen, duurzaam en kindvriendelijk. Alle voorzieningen zijn dichtbij.

Nieuwveenselanden is een wijk die zo wordt ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De huizen worden optimaal geïsoleerd en verwarmd via een systeem voor warmte- en koudesysteem, een duurzaam alternatief voor stoken op gas. Fijn nu we allemaal terug moeten in gebruik van gas.

WVG Ontwikkeling realiseert in deelplan Broeklanden 33 huizen, een ideale thuishaven voor jou of je gezin.

Je kunt kiezen uit 5 modern vormgegeven zogenaamde kubistische huizen. Of heb je liever een lekkere twee onder één kap met een breedte van 6.00 meter. Iets kleiner kan ook want we bouwen ook twee onder één kapwoningen van 5.70 breed.

Prijsklasse:
Rijwoningen vanaf circa € 179.000,- tot circa € 200.000,- v.o.n.
Twee onder één kapwoningen vanaf circa € 260.000,- tot circa € 295.000,- v.o.n.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en verwachten in juni in verkoop te gaan. De impressies geven je een indruk hoe het ongeveer gaat worden. Van Dorsten makelaars gaat de huizen straks verkopen. Dus schrijf je vast in en ontvang als eerste informatie over dit plan.