Beilen-Groene Brink – nog enkele tweekappers te koop

WVG Ontwikkeling realiseert aan de Groene Brink 25 koopwoningen in het centrum van Beilen. Een groot aantal huizen grenst met de achtertuin aan een prachtige groene zone. De Groene Brink bestaat uit 6 twee onder één kapwoningen, 2 blokjes van 4 woningen onder één kap, een blokje van 8 woningen onder één kap en een blokje van 3 woningen onder één kap.

Alle woningen zijn klaar voor de toekomst. Ze worden voorzien van een innovatief warmtepompsysteem dat zijn warmte haalt uit de buitenlucht middels een kloeke schoorsteen op het dak. Fase 1 is bijna klaar en wordt binnenkort opgeleverd.

De verkoop van fase 2 is in volle gang. Hier zijn alleen nog 4 twee onder één kapwoningen te koop. De bouw start (afhankelijk van de crisis) in juni/juli 2020.. Fase 2 is in verkoop. In fase 2 zijn nog 4 royale twee onder één kapwoningen te koop, alle andere huizen zijn verkocht. De uitgebreide verkoopbrochure van de tweekappers is verkrijgbaar bij Oosting Makelaars. Verkoopprijzen voor een twee onder één kap vanaf € 340.000,- v.o.n. In fase 1 geeft de drie onder één kap een goed beeld hoe de twee onder één kap er uit zal zien. Zoals het er nu naar uit ziet (afhankelijk van de crisis) start de bouw van fase 2 eind juni.