Projectinformatie

Verkoop Van Dorsten Makelaars
Grote Oever 34 A, Meppel
Telefoon 0522 - 25 22 00
meppel@vandorsten.nl
Opdrachtgever WVG Ontwikkeling, Meppel
Architect BDG, Zwolle
Soort Verkoop
Verkoopprijs vanaf circa € 179.000,- v.o.n.

Meppel-Broeklanden binnenkort in verkoop

Nieuwveenselanden is een heerlijke wijk om te wonen. Ruim, groen, duurzaam en kindvriendelijk. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Bovendien, even de wijk uit en je zit zo met de auto op de A32 richting Leeuwarden of Zwolle.

Nieuwveenselanden is een wijk die zo wordt ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De huizen worden optimaal geïsoleerd en verwarmd via een systeem voor warmte- en koudesysteem, een duurzaam alternatief voor stoken op gas. Fijn nu we allemaal terug moeten in gebruik van gas.

WVG Ontwikkeling realiseert in deelplan Broeklanden 33 huizen, een ideale thuishaven voor jou of je gezin. Je kunt kiezen uit 5 modern vormgegeven zogenaamde kubistische huizen. Of heb je liever een lekkere twee onder één kap met een breedte van 6.00 meter. Iets kleiner kan ook want we bouwen ook twee onder één kapwoningen van 5.70 breed. De prijzen zijn nog niet exact bekend maar je moet rekenen op:
Rijwoningen vanaf circa € 179.000,- tot circa € 200.000,- v.o.n.
Twee onder één kapwoningen vanaf circa € 260.000,- tot circa € 295.000,- v.o.n.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en verwachten in juni in verkoop te gaan. De impressies geven je een indruk hoe het ongeveer gaat worden. Van Dorsten makelaars gaat de huizen straks verkopen. Dus schrijf je vast in en ontvang als eerste informatie over dit plan.