Meppel-Broeklanden – schrijf je in!

 

Nieuwveenselanden, een heerlijke wijk om te wonen. Ruim, groen, duurzaam en kindvriendelijk. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Bovendien, even de wijk uit en je zit zo met de auto op de A32 richting Leeuwarden of Zwolle.

Nieuwveenselanden is een wijk die zo wordt ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De huizen worden optimaal geïsoleerd en verwarmd via een systeem voor warmte- en koude, een duurzaam alternatief voor stoken op gas. Fijn nu we allemaal terug moeten in gebruik van gas.

WVG Ontwikkeling realiseert in deelplan Broeklanden, fase 2, 33 huizen, een ideale thuishaven voor jou of je gezin. Je kunt kiezen uit rijwoningen met een straat- of tuingerichte woonkamer, modern vormgegeven zogenaamde kubistische huizen. Of heb je liever een lekkere twee onder één kap met een breedte van 6.00 meter. Iets kleiner kan ook want we bouwen ook twee onder één kapwoningen van 5.70 breed. De prijzen zijn nog niet exact bekend maar je moet rekenen op een:
– Prijsklasse voor de rijwoningen vanaf circa € 220.000,- v.o.n.
– Prijsklasse voor de twee onder één kapwoningen vanaf circa € 290.000,– v.o.n.

Schrijf je vast in op www.wvgontwikkeling.nl/broeklanden of volg ons op Facebook.