Borger-Kerspel – verkocht

De verkoop is gestart van 6 twee onder één kapwoningen en 4 levensloopwoningen aan het Kerspel in Borger. De eerste woningen zijn verkocht alle andere woningen zijn onder optie. We zijn blij met alle belangstelling voor dit mooie project aan het Kerspel.

Levensloop:
Tot in lengte van jaren wonen dat kan in de levensloopwoningen. De 4 geschakelde woningen hebben standaard, naast een ruime woonkamer met open keuken, een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping kunnen optioneel 2 slaapkamers worden gemaakt. De hoekwoningen hebben naast een berging ook een carport. Met zonnepanelen op het dak, kunststof kozijnen en op de begane grond standaard vloerverwarming, woon je heerlijk duurzaam en comfortabel.
Verkoopprijs voor een levensloopwoning vanaf € 269.000,– v.o.n.

Tweekapper
De 6 twee onder één kapwoningen zijn heerlijk ruim. Standaard worden de huizen voorzien van kunststof kozijnen, vloerverwarming op de begane grond en
PV -panelen op het dak. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk wonen voor een verrassende verkoopprijs van € 239.000,– v.o.n.
Een garage, berging, carport bijbouwen is mogelijk Bovendien zijn er tal van andere opties. Denk bijvoorbeeld aan het verlengen van de woonkamer met 1.20 of 2.40 m of meer slaapkamers.

Benieuwd? Wacht niet te lang. Wim Stuursma Makelaardij informeert je graag over deze woningen.

Als de verkoop naar wens verloopt starten we medio april 2019 met de bouw.